Het is belangrijk voor een restaurant om ook op het internet gevonden te worden. Hier begint voor veel gasten al de zoektocht naar wat lekkers te eten. Door online goed zichtbaar te zijn is het mogelijk om meer reserveringen te krijgen.

Hogere posities in de zoekmachines zijn de basis om meer gasten te krijgen. Er zijn verschillende technieken nodig om hierin goed te slagen. We delen ze graag met je.

Een snelle site

Het is in de eerste plaats belangrijk om een technisch goede site te hebben. Een site die snel is en de zoekmachine robots helpt om alles te vinden.

Bekijk hier de mogelijkheden om een snelle en betrouwbare hosting te kiezen. Daarnaast is het ook goed om de site zelf te optimaliseren

On site optimalisatie

Naast een snelle site is het ook belangrijk om op de site de juiste elementen op te nemen. Het is belangrijk om in de url de zoekwoorden op te nemen.

Ook in de tekst zelf is het belangrijk om de zoekwoorden voldoende terug te laten komen op de juiste manier. Meta Tags en Meta Zoekwoorden zijn ook een onderdeel van een goede on site optimalisatie. Wanneer dit allemaal goed staat is het mogelijk om de off site optimalisatie te doen.

De off site optimalisatie

We hebben het hier over de linkbuilding. De linkbuilding is nodig om verwijzingen te krijgen naar de website.

Door de juiste mix van links te krijgen naar je site ontstaat er een goed zoekmachine profiel. Hiermee is het mogelijk om op de juiste zoekwoorden gevonden te worden.

Conversie

Zorg met goede acties op de website voor de juiste conversie van bezoeker naar gast in het restaurant.

Uiteindelijk is dit waar het allemaal om draait. Het krijgen van meer gasten in het restaurant op de beste tijdstippen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *