Voor ongelofelijk veel mensen die bezig zijn met beleggen geldt dat ze graag hun mening willen delen over de broker waar ze gebruik van maken. Dit kan in de praktijk onder meer resulteren in een zogenaamde eToro review. Wanneer je gebruiker bent van deze broker krijg je een ongelofelijk mooi aanbod aan mogelijkheden voorgeschoteld. Bovendien is het natuurlijk eveneens zo dat deze broker steevast adverteert met het feit dat zij commissieloos handelen mogelijk maakt in onder meer aandelen en ETF’s. De vraag die veel mensen zich dan ook met recht en rede stellen is of eToro nu echt één van de beste brokers is op de markt of niet. Jouw review kan helpen om daar een antwoord op te geven. Benieuwd wat je allemaal in jouw eToro review moet plaatsen? Dan is het zeker de moeite waard om je even te verdiepen in de hieronder terug te vinden informatie.

Begin altijd met de belangrijkste informatie

Naarmate je langer gebruiker bent van de broker eToro spreekt het voor zich dat je behoorlijk wat te vertellen zal hebben. Dit gezegd hebbende is het vaak het interessantst om te beginnen met de belangrijkste informatie die je kan delen. Onderzoeken hebben aangetoond dat mensen die graag een eToro review willen lezen in het bijzonder op zoek zijn naar informatie over:

  • De mogelijkheden die deze broker aanbiedt;
  • De kosten die eToro in rekening brengt; 

Het is dan ook altijd interessant om je review met de bovenstaande informatie te beginnen. Vermeld overigens niet alleen maar dat eToro een broker is die commissieloos beleggen mogelijk maakt. Dat is namelijk informatie waar de meeste mensen zich reeds bewust van zijn. Interessanter is het dan ook om vooral aan te geven welke kosten er dan wel precies in rekening worden gebracht. Dit geldt bijvoorbeeld voor de mogelijke kosten die verbonden zijn aan het opnemen van een bepaald bedrag.

Creëer een correct beeld van je ervaring met deze broker

Het belangrijkste aspect van een eToro review is dat ze een correct beeld weet te creëren van de ervaring van de gebruiker in kwestie. Dit betekent concreet dat je best een beetje subjectiviteit aan de dag mag leggen, maar niet te veel. Probeer vooral een juist beeld te schetsen van hoe jouw “avontuur” bij deze broker tot dusver is verlopen. Dit betekent dat je er altijd goed aan doet om niet alleen de voordelen, maar ook de mogelijke nadelen te benoemen. Enkel en alleen op deze manier is het voor toekomstige gebruikers van eToro namelijk mogelijk om zich een correct beeld te vormen van wat deze partij voor hen kan betekenen. 

Rond af met een heldere conclusie van je gebruikservaring

Het is in de praktijk absoluut een feit dat heel wat mensen zeer waarschijnlijk alleen het begin en het einde van je eToro review zullen lezen. Dat is misschien een beetje vervelend, maar dat hoeft het zeker niet persé te zijn. Dit is zelfs een niet onbelangrijke factor waar je in de praktijk rekening mee kan houden. Zoals eerder op deze pagina reeds aangegeven begin je, je review best met de belangrijkste zaken die je wil delen met derden. Afronden doe je dan vervolgens met de conclusie van jouw gebruikservaring. Op die manier geef je mensen precies waar ze naar op zoek zijn. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *