We kunnen allemaal wel een beetje Engels, maar merk je dat je het lastig vindt om zakelijke gesprekken in een andere taal te voeren? Engels is de laatste jaren steeds belangrijker geworden in het zakenleven. Meetings en calls worden veel in het Engels gevoerd en dit vereist toch wel basiskennis Engels. Wil je graag je zakelijk Engels verbeteren voor die ene belangrijke meeting of om die belangrijke klant binnen te halen? Wij geven je drie handige tips. 

Boeken, kranten, websites

De meest voor de hand liggende, maar ook een belangrijke tip om je zakelijk Engels te verbeteren: lezen. Of het nu boeken, kranten, websites, e-mails of andere teksten zijn: alle Engelse teksten kunnen je helpen. Het lezen van de Engelse taal  helpt je bij het ontdekken van nieuwe woorden. Ook onthoud je woorden die je al kent beter. Door het lezen van verschillende teksten kun je je zakelijke woordenschat verbeteren, maar ook leer je nieuwe uitdrukkingen of gezegdes die je helpen de taal te begrijpen.

Gezellig praten

Naast lezen is praten een effectief middel om je zakelijk Engels te verbeteren. Het is goed als je Engels kunt schrijven, maar tijdens een meeting wil je jezelf natuurlijk ook verstaanbaar maken. Heb je toevallig een Engelse collega? Of komt een van jouw vrienden toevallig uit Engeland? Ga eens een gesprek met hem of haar aan in het Engels. Praat dan niet over koetjes en kalfjes maar over het sluiten van een belangrijke deal of een ander zakelijk onderwerp. Wees niet bang om fouten te maken, hier leer je juist van. 

Cursus zakelijk Engels

Wil je je zakelijk Engels snel verbeteren? En doe je dit het liefst wanneer het jou uitkomt? Met een cursus zakelijk Engels kun je online aan de slag gaan met het verbeteren van jouw Engelse taal. De cursus bestaat uit een online en offline deel. Tijdens de e-learning kun je op je eigen gemak achter de computer zakelijk Engels leren. De taaldocenten begeleiden je zowel online als offline door de cursus en geven je handige tips om je Engels op peil te krijgen. Er zijn verschillende modules en elk onderdeel gaat over een ander onderwerp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *